Redan medlem? Logga in

Kom igång med Folieklubben

Har du fått en inbjudan med inloggningsuppgifter från oss? Anmäl ditt företag via knappen nedan!

Redan medlem? Logga in

5 väldigt bra anledningar
att vara med i Folieklubben:

  1. Poäng på alla inköp – alltid! 
  2. Extra poäng på kluriga quizar! 
  3. Fler extrapoäng på aktiviteter! 
  4. Premier som passar alla! 
  5. Gratis, enkelt och lönande att vara medlem! 

För information och anmälan – kontakta oss på telefon 031-49 00 80 eller maila till info@foliepapper.se

Kundklubben som ger poäng på allt – alltid!

Anmäl ditt företag idag – få startbonus!

Ring oss på telefon 031-49 00 80 eller maila info@foliepapper.se så skickar vi en inbjudan så att du kan anmäla dig och ditt företag till Folieklubben.

Som startbonus får ni hela 2 000 poäng per anmäld deltagare.

Om du redan fått en inbjudan med inloggningsuppgifter från oss, anmäler du ditt företag genom att logga in här!

I Folieklubben tjänar ni poäng på alla inköp ni gör hos oss på Folie & Papper, oavsett när och var inköpen görs.

Inga fler datum eller kampanjer att vänta in order på! Poängen delas ut automatiskt varje månad, enklare kan det inte bli. Dessutom är det helt kostnadsfritt att delta.

Ta chansen att tjäna extra poäng

Ni kommer också att kunna tjäna extra poäng när ni t ex går på utbildningar, tecknar serviceavtal och ställer upp som referenskund. Dessutom lägger vi ut kluriga quizar som alla kan svara på och på så sätt fylla på med ännu mer poäng.

Handla för dina poäng i vår stora premieshop

Poängen ni tjänar in kan lösas in i Folieklubbens egen premieshop där du hittar över 2 500 produkter, upplevelser och presentkort i en mängd olika kategorier.

Vad sägs om en ny grill från Weber i sommar? Kanske en iWatch från Apple för att hålla koll på arbete och fritid? Eller en herrgårdsvistelse för dig och din partner? Vi kan garantera att det alltid kommer att finnas något i premieshoppen som passar alla smakriktningar.

Beställningar i shoppen görs av den som är anmäld som ansvarig chef, eventuella andra anmälda medarbetare kan dock titta i shoppen och hitta sina favoriter.

Håll kollen på Folieklubbens medlemswebb 

Allt som rör ert medlemskap kommer ni att hitta på Folieklubbens medlemssidor. Inloggning skickas så fort du anmält ditt företag.

På portalen hittar du ert aktuella poängsaldo, nyheter, erbjudanden och quizar. Med jämna mellanrum skickar vi nyhetsbrev via e-post från klubben, så att du inte missar något spännande.

Varmt välkommen önskar vännerna på Folie & Papper! 

 

Folieklubben riktar sig till företaget. Vi skickar ut en inbjudan till ansvarig chef som anmäler företaget och eventuella medarbetare. Endast ansvarig chef har tillgång till att lösa in poäng i shoppen men alla kan vara med och bidra till den gemensamma poängpotten!